Urmareste-ne

Archive

Biletul extrafotbal (20.03.2022). Facem bani pe baschet și handbal

Biletul extrafotbal de duminică vine din lumea baschetului masculin și din cea a handbalului feminin. Specialiștii Betmag vă oferă 2 partide pentru a dubla suma pariată. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Derby între Bayern și Alba Berlin

Deschidem biletul cu partida dintre Bayern și Alba Berlin, care contează pentru runda cu numărul 26 din campionatul german. Partida se anunță foarte importantă în economia campionatului. Bayern se află pe 2, cu 36 de puncte câștigate în 24 de partide, în timp ce formația din Berlin este clasată pe 3, cu 32 de puncte, dar cu 3 partide mai puțin disputate față de bavarezi. Bayern s-a impus în partidele din Euroligă, cât și în partida tur din acest campionat. Bayern este mare favorită, chiar dacă forma mai bună este de partea formației oaspete. Noi alegem pariul „1”, pentru cota 1.56.

 Duel cehesc în Europa

Celălat eveniment de pe biletul nostru vine din MOL Liga Women la handbal, acolo unde vom paria pe partida dintre echipele femine ale celor de la Zlin și Pisek. Gazdele se află pe locul 12 al întrecerii, cu doar 13 puncte acumulate în 20 de partide, interval în care au câștigat 5 meciuri, remizat în alte 3 și pierdut 12. În schimb, Pisek stă mult mai bine. Formația oaspete se află pe locul 5, cu 23 de puncte câștigate. Pisek are 11 victorii, un egal și 8 eșecuri. Partida tur s-a încheiat la egalitate, scor 32-32, după ce Pisek a condus în mare parte partida. Pisek are 4 victorii și un eșec în ultimele 5 partide din cadrul competiției, în timp ce gazdele au câștigat 2 partide din ultimele 5. Vom merge pe mâna favoritelor, anume Pisek, așa că adăugăm pariul „2”, pentru cota 1.50.

 

Biletul extrafotbal (20.03.2022)

Biletul extrafotbal (20.03.2022)

 

Agenții autorizate