Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (20.04.2022). Facem bani cu tenisul și hocheiul

Carlos Alcaraz, favorit la Barcelona

Pentru biletul de extrafotbal de miercuri, 20.04.2022, am selectat două partide, din tenis și hochei. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 438 de lei, la mijloc de săptămână. Spor la bani!

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Carlos Alcaraz Garfia, clar favorit

Carlos Alcaraz Garfia și Sun-Woo Kwon se înfruntă în 1/16 de finală ale turneului de la Barcelona. Favorit este, fără discuție, ibericul, care are de partea lui valoarea, experiența, dar și publicul. Anticipăm că partida va fi dominată de la un capăt la celălalt de Carlos Alcaraz Garfia, care va încheia rapid conturile cu sportivul din Coreea de Sud. “Carlos Alcaraz Garfia câștigă și sub 19.5 game-uri în meci” are cotă 1.68.

Miza pe Kloten

Kloten și Olten se întâlnesc în Elveţia – NLB – Playoff, campionatul de hochei. Se joacă după sistemul cel mai bun din șapte meciuri. Înaintea partidei, Kloten conduce cu 3-1, iar în cazul unei victorii va câștiga disputa. Mizăm pe faptul că gazdele nu vor rata această șansă, mai ales că joacă în fața propriilor fani. Kloten s-a impus în șase din ultimele șapte meciuri directe cu Olten. “Kloten câștigă” are cotă 1.72.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate