Urmareste-ne

TENIS

Biletul extrafotbal (20.07.2022). Facem bani din tenis și volei

Andrey Rublev

Pentru biletul de extrafotbal de miercuri, 20.07.2022, am selectat două partide din tenis și volei. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 457 de lei, la mijloc de săptămână. Spor la bani!

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Toți banii pe Andrey Rublev!

Ricardas Berankis și Andrey Rublev se întâlnesc în turul 1 al turneului ATP de la Hamburg – Germania. Cei doi sportivi s-au mai înfruntat o singură dată până acum, victoria revenind rusului, 3-0 la seturi. Pentru acest meci, mizăm pe Andrey Rublev, clar sportivul mai valoros. Nu credem că partida va ajunge în set decisiv. „Sub 20.5 game-uri în meci” are cotă 1.62.

Italia e favorită

Italia și Olanda se înfruntă, miercuri, în Liga Națiunilor la volei masculin, în play-off. Echipa din Peninsulă s-a impus în precedentele trei partide cu „portocala mecanică” (3-0, 3-1, 3-1). Italia are șase victorii la rând în toate competițiile, în timp Olanda intră în joc după trei înfrângeri la rând. Mizăm pe o victorie lejeră a selecționatei din „Cizmă”. „3-0 la seturi pentru Italia” are cotă 1.87.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate