Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (21.03.2022). Facem bani cu hocheiul, voleiul și rugbyul

Pentru biletul de extrafotbal din 21 martie, am selectat trei partide, din hochei, volei și rugby. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un profit deloc de neglijat, la început de săptămână. Spor la bani!

Miza pe Olten

Olten și Sierre se înfruntă în cel de-al 5-lea meci din play-off-ul campionatului elvețian de hochei. Gazdele au 3-1 la general, iar cu o victorie ar avansa în turul următor. Anticipăm că Olten va forța încă din start și va obține un succes facil. Pe teren propriu, Olten a marcat, în precedentele două partide, nu mai puțin de 16 goluri celor de la Sierre. “Olten câștigă” are cotă 1.35.

Derby la volei

Panathinaikos și Olympiacos nu sunt rivale doar la fotbal, ci și la volei masculin. Luni, de la ora 18:00, se întâlnesc în Turul Câștigătorilor. Cu suporterii alături, ne așteaptăm ca gazdele să obțină victoria. De altfel, ultimele două meciuri disputate pe terenul lui Panathinaikos s-au încheiat cu victoria gazdelor (3-1, 3-2). Panathinaikos câștigă” are cotă 1.42.

Leigh câștigă!

Halifax și Leigh, două echipe de rugby din Anglia, dau piept în RL – NSW Cup. Mizăm pe oaspeți, care s-au impus în fiecare dintre ultimele patru meciuri, indiferent de teren. Gazdele au opt înfrângeri în ultimele zece meciuri disputate, în timp ce oaspeții intră în meci după cinci succese la rând. “Leigh conduce la pauză și câștigă la final” are cotă 1.30.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate