Urmareste-ne

ALTELE

Biletul extrafotbal (21.07.2022). Facem bani cu voleiul

Ne îndreptăm atenția spre sferturile de finală ale Ligii Națiunilor la volei, cu Japonia, Franța, Polonia și Iran luptând pentru calificarea în semifinalele competiției.

Mizăm pe victoria favoritelor

Primul meci de pe biletul propus de Betmag este cel dintre Franța și Japonia. În sezonul regular, Franța a terminat pe locul 4, iar Japonia pe locul 5. În cele 12 meciuri jucate, cele două echipe naționale au bifat câte nouă victorii și trei înfrângeri. Pe 25 iunie, Franța învingea Japonia cu 3-0, voleibaliștii din Hexagon dovedind că știu să joace împotriva asiaticilor. De altfel, Franța a câștigat ultimele cinci directe, în diferite competiții. Are mari șanse să o facă și acum și să acceadă în semifinalele Ligii Națiunilor. „Franța câștigă la minim două seturi diferență” are cotă 1.40.

Celălalt meci de pe biletul extrafotbal este cel dintre Polonia și Iran, echipele clasate pe locurile 2. respectiv 7 în clasament. Practic, Iranul arată un volei bun. În cele 12 meciuri jucate, iranienii au obținut șapte victorii, pierzând de cinci ori. În această competiție, Iranul a reușit deja să câștige în fața adversarei din sferturi, cu 3-2, pe 5 iulie. De partea cealaltă, Polonia se află pe locul al doilea în clasamentul sezonului regular, un rezultat pe care puțini îl anticipau la începutul Ligii Națiunilor. Dacă la începutul lunii, polonezii pierdeau în fața iranienilor, acum toată lumea așteaptă o revanșă. „Polonia câștigă la minim două seturi diferență” are cotă 1.42.

Biletul extrafotbal (21.07.2022)

Biletul extrafotbal (21.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate