Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (22.03.2022). Facem bani cu hocheiul, baschetul și tenisul

Ann Li, favorită cu Mayar Sherif

Pentru biletul de extrafotbal din 22 martie, am selectat trei partide, din hochei, baschet și tenis. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un profit deloc de neglijat, la început de săptămână. Spor la bani!

Victorie pentru titlu

Eisbaren Berlin și Ingolstadt se înfruntă în campionatul de hochei al Germaniei, într-o partidă în care gazdele pornesc ca favorite. Eisbaren este lider în timp ce oaspeții sunt pe locul 9 în clasament. În ultimul meci direct, care a avut loc pe 19 ianuarie, echipa din Berlin s-a impus, în deplasare, 4-3. Mizăm pe gazde, echipa clar mai în formă și mai motivată. Eisbaren câștigă” are cotă 1.57.

Darussafaka, în formă

Treviso va fi gazda lui Darussafaka într-o partidă care contează pentru Euroliga, Grupa J, etapa a 6-a. Turcii au prima șansă la victorie, în ultimele două meciuri reușind să învingă primele clasate, pe Tofas și Manresa. De partea cealaltă, italienii sunt ultimii în clasament, cu cinci înfrângeri din tot atâtea partide disputate. “Darussafaka câștigă” are cotă 1.47.

Miza pe Ann Li

Ann Li și Mayar Sherif se întâlnesc în primul tur al turneului WTA de la Miami. Americanca pornește ca favorită. Cele două sportive s-au mai înfruntat în două rânduri, Ann Li impunânndu-se, de fiecare dată, după două seturi. Sportiva din Egipt a pierdut opt din ultimele zece meciuri pe care le-a disputat, în timp ce americanca are un bilanț mai bun, reușind patru victorii în precedentele partide pe care le-a jucat. Ann Li câștigă” are cotă 1.28.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate