Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (22.04.2022). Facem bani cu tenisul și hocheiul

Carlos Alcaraz, favorit la Barcelona

Pentru biletul de extrafotbal de vineri, 22.04.2022, am selectat două partide, din tenis și hochei. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 410 de lei, la început de weekend. Spor la bani!

Miza pe Carlos Alcaraz Garfia

Jaume Munyar și Carlos Alcaraz Garfia se înfruntă pentru un bilet la sferturile de finală ale turneului ATP de la Barcelona. 1-1 este scorul disputelor dintre cei doi sportivi, care s-au întâlnit la Rio și Marbella. Totuși, în acest duel, Carlos Alcaraz Garfia nu ar trebui să întâmpine dificultăți. Jaume Munyar este vizibil inferior adversarului său și anticipăm că nu vor fi suprize în acest meci. “Carlos Alcaraz Garfia câștigă meciul în două seturi” are cotă 1.67.

Slovan Bratislava e favorită!

Slovan Bratislava și Nitra se întâlnesc în Extraliga – Playoff, campionatul de hochei din Slovacia. Se joacă după sistemul cel mai bun din șapte meciuri. Vineri are loc prima dispută. Mizăm pe Slovan Bratislava, care a învins, categoric, pe Nitra în fiecare din ultimele patru partide directe. Gazdele pornesc, clar, ca favorite și este greu de crezut că nu vor reuși o primă victorie în această fază. Slovan Bratislava câștigă” are cotă 1.72.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate