Urmareste-ne

TENIS

Biletul extrafotbal (22.07.2022). Facem bani cu tenisul

Suntem cu ochii pe turneele ATP de la Gstaad și Hamburg, de unde am ales două meciuri pentru biletul extrafotbal din 22 iulie. Iată ce trebuie să pariați în cele două confruntări din sferturile de finală pentru un câștig posibil de 244 de lei.

Dominic Thiem continuă cursa pentru trofeu la Gstaad

Dominic Thiem și Juan Pablo Varillas se întâlnesc vineri în sferturile de finală ale turneului de la Gstaad (Elveția). Pentru austriacul Thiem (274 ATP), drumul către titlul mult așteptat nu este ușor. Mai întâi l-a învins pe Hugo Gaston (1-6, 6-1, 7-6) într-o luptă grea, iar apoi l-a depășit pe Federico Delbonis (7-6, 6-3). Dominic a făcut risipă de energie în ultimele două săptămâni și e posibil să fie depășit de oboseală mai devreme sau mai târziu.

De partea cealaltă, Varillas nu a pierdut niciun set la Gstaad, în condițiile în care peruanul a disputat și două meciuri în calificări. Nici Roberta Bautista-Agut nu a putut rezista asaltului lui Juan Pablo, iar peruanul, momentan pe locul 115 ATP, e incredibil de aproape de intrarea în Top 100. Are chiar șanse să câștige trofeul la Gstaad, dar mergem totuși pe mâna lui Dominic Thiem în sferturi. „Thiem câștigă” are cotă 1.45.

1,68 -cota pentru victoria lui Fokina în sferturi la Hamburg

Celălalt meci de pe biletul extrafotbal este cel dintre Alejandro Davidovich Fokina (35 ATP) și Lorenzo Musetti (62 ATP), din sferturile de finală ale turneului ATP de la Hamburg. Fokina nu a pierdut niciun set pe pământ german, iar în restul meciurilor este probabil să evolueze superb. Spaniolul a eșuat complet în mai multe turnee anterioare, ceea ce i-a dat un impuls puternic pentru un progres rapid. Totuși, forma actuală a jucătorului spaniol e încă greu de numit ideală. Cu toate acestea, datorit motivației, e posibil să plece cu trofeul de la Hamburg.

De partea cealaltă, drumul lui Muzetti la acest turneu e dificil. Mai întâi, într-una din cele mai grele bătălii, l-a învins pe Dusan Lajovic, iar apoi s-a descurcat cu Emil Ruusuvuori. Totuși, remarcăm numărul mare de greșeli făcute din senin de jucătorul italian și e posibil ca drumul lui la Hamburg să se oprească în sferturi. „Fokina câștigă” are cotă 1.68.

Biletul extrafotbal (22.07.2022)

Biletul extrafotbal (22.07.2022)

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate