Urmareste-ne

Archive

Biletul extrafotbal (23.03.2022). Baschetul ne rotunjește veniturile la jumătatea săptămânii

Olympiakos are o misiune grea în deplasarea de la Monaco

Biletul extrafotbal de miercuri vine din cadrul Euroligii, acolo unde vom paria pe 2 dintre cele 3 partide care se vor desfășura în această seară. Avem 2 pariuri excelente pentru confruntările dintre Zalgiris Kaunas – Lyon-Villeurbanne, respectiv Monaco – Olympiakos. 

Zalgiris nu mai poate pierde

Deschidem biletul cu partida dintre Zalgiris Kaunas și Lyon-Villeurbanne, care aduce față în față pe parchet două dintre cele mai slabe formații ale acestui sezon de Euroligă. Lituanienii se află pe locul 14, în timp ce francezii sunt pe 13. Diferența este făcută de meciul în plus pe care-l are echipe din Lituania, dar și acela pierdut. Lyon nu a mai câștigat în Euroligă de mai bine de 8 meciuri, adică o perioadă de aproximativ 2 luni fără succes, iar gazdele stau mai bine, fapt care le-ar putea aduce o ușoară urcare în clasament. Zalgiris are 3 victorii și 3 eșecuri în ultimele 6 partide din competiție, iar aceste rezultate decente ar putea să fie și mai bune odată cu un eventual succes în această seară. Noi vom miza pe victoria gazdelor, care au pierdut partida din Franța, iar revanșa trebuie luată.

Poate Olympiakos să se impună pe terenul lui Monaco?

Celălalt eveniment de pe biletul nostru este partida dintre Monaco și Olympiakos, în cadrul aceleiași runde din Euroligă. Gazdele au o singură înfrângere în ultimele 10 partide oficiale, iar aceea este împotriva Barcelonei, monegascii descurcându-se foarte bine în ultimele 2 luni, pe teren propriu, cât și în deplasare. La fel ca adversara din această seară, Olympiakos este una dintre echipele bune ale competiției, care pot pune probleme oricărui adversar, iar duelul se anunță a fi foarte disputat. Noi vom conta pe un rezultat bun din partea grecilor, care au câștigat și partida tur. Alegem pariul „Handicap -4,5 Olympiakos”.

Biletul extrafotbal (23.03.2022)

Biletul extrafotbal (23.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate