Urmareste-ne

TENIS

Biletul extrafotbal (23.06.2022). Facem bani cu tenisul și baschetul

Cameron Norrie

Pentru biletul de extrafotbal de joi, 23.06.2022, am selectat două partide din tenis și baschet. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 557 de lei, la mijloc de săptămână. Spor la bani!

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Echilibru între Cameron Norrie și Maxime Cressy

Cameron Norrie și Maxime Cressy se înfruntă în turneul de la Eastborune (Marea Britanie), pe iarbă. Anticipăm un meci echilibrat, cei doi sportivi aflându-se într-o formă asemănătoare. Este prima confruntare dintre Cameron Norrie și Maxime Cressy. În turul precedent, fiecare și-a învins oponentul în două seturi. Ne așteptăm la un meci strâns, care să se întindă în trei seturi. „Peste 23.5 game-uri în meci” are cotă 1.81.

Toți banii pe Prometheus!

Prometheus și Larisa se întâlnesc în Grecia, A1 – playoff. Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. În prezent, scorul este 2-2. Deci urmează partida decisivă. Larisa a condus cu 2-0, însă Prometheus a câștigat, la rândul ei, ultimele două dispute. Pe teren propriu, credem că Prometheus va reuși încă un succes, având moralul ridicat grație precedentelor jocuri. „Prometheus câștigă” are cotă 1.53.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate