Urmareste-ne

TENIS

Biletul extrafotbal (23.07.2022). Ne triplăm banii în semifinalele turneelor ATP de la Hamburg și Gstaad

Turneele ATP de la Hamburg și Gstaad au ajuns în faza semifinalelor. Am ales câte un meci din cele două turnee, de pe urma cărora vă puteți tripla banii. Iată ce trebuie să pariați în meciurile Lorenzo Musetti – Francisco Cerundolo și Dominic Thiem – Matteo Berrettini.

2,03 – cotă pentru victoria lui Lorenzo Musetti

Lorenzo Musetti (locul 62 ATP) îl va întâlni pe Francisco Cerundolo (30 ATP), în semifinalele turneului de la Hamburg. Musetti s-a transformat mult în această săptămână, arătând că s-a săturat să se mulțumească cu rezultate mediocre. Așa că intenționează să plece de la Hamburg cu trofeul. Doar Dusan Lajovic l-a făcut pe reprezentantul Italiei să transpire mult, iar cu Emil Ruusuvuori și Alejandro Davidovich s-a descurcat fără a avea probleme. De partea cealaltă, Francisco Cerundolo dă dovadă de un tenis curajos, care l-a și ajutat să intre în Top 30 mondial. Fără îndoială, victoria de la Bastad l-a motivat pe argentinian spre noi realizări. Cerundolo a învățat să preia inițiativa și în general știe să folosească dezavantajele adversarilor. Totuși, îl vedem pe Musetti învingător în confruntarea din semifinale. „Musetti câștigă” are cotă 2.03.

Peste 21,5 game-uri în duelul dintre Thiem și Berrettini

Celălalt meci de pe bilet este cel dintre Dominic Thiem (274 ATP) și Matteo Berrettini (15 ATP), din semifinalele turneului de la Gstaad. Dominic Thiem a arătat un tenis bun în ultimele săptămâni și este grozav că încă nu a fost depășit de oboseală. S-a întrebuințat mai serios cu Hugo Gaston, în schimb i-a învins cu încredere pe Federico Delbonis și Juan Pablo Varillas. În câteva zile, reprezentantul Austriei va intra în top 200 al clasamentului mondial și, desigur, nu intenționează să se oprească aici. De partea cealaltă, Berrettini nu pare destul de solid, dar poate părăsi Elveția cu un trofeu. Serviciul lui Matteo a început să funcționeze ceva mai rău, iar în raliuri prelungite încă se comportă bine. În această vară, italianul a reușit să-și completeze colecția cu două trofee, la Stuttgart și Londra, și nu există nicio îndoială că pe viitor nu va obține rezultate bune. În semifinala de la Gstaad, alegerea noastră este „peste 21,5 game-uri”, la cotă 1.48.

Biletul extrafotbal (23.07.2022)

Biletul extrafotbal (23.07.2022)

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate