Urmareste-ne

ALTELE

Biletul extrafotbal (24.03.2022). Mizăm pe gazde în Euroliga de baschet

După ce rușii au fost excluși din competiție, Euroliga de baschet vine joi cu două partide: Anadolu Efes – Olimpia Milano și Maccabi Tel Aviv – Real Madrid. În ambele confruntări vom miza pe gazde.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Anadolu Efes – Olimpia Milano / Mergem pe mâna gazdelor

Primul meci de pe biletul propus de Betmag este cel dintre Anadolu Efes și Olimpia Milano, programat de la ora 19:30. Un duel între o formație excelentă acasă și una foarte bună afară. Efes are zece victorii și o înfrângere acasă, iar Milano 7-5 raportul succeselor afară. Doar liderul Barcelona stă mai bine decât italienii la acest capitol. Întâlnirea din Turcia se anunță cel puțin interesantă. Milano a câștigat ultimele trei directe din Euroligă (dintre care două acasă), dar are un bilanț dezastruos la Istanbul. Din 15 vizite, a pierdut 14, câștigând-o doar pe ultima. Mergem și acum pe un succes al gazdelor, la cota 1,47.

Maccabi – Real Madrid / 2,24 cotă la victorie pentru gazde

În al doilea meci al serii, de la ora 21:05, Maccabi Tel Aviv primește vizita lui Real Madrid. Spaniolii sunt pe locul al doilea în clasament, în spatele marii rivale Barcelona, iar asta din cauza meciurilor din deplasare. Acasă, Realul e aproape perfect, 12 succese și un eșec, dar afară lucrurile nu sunt deloc bine. 6-6 e raportul victoriilor, iar spaniolii au pierdut în ultimele patru partide afară. Maccabi, la fel ca majoritatea echipelor, joacă bine acasă, având 9-2 raportul victoriilor. În aceste condiții, mizăm pe un succes local, chiar dacă spaniolii sunt favoriți la casele de pariuri. În ultimele patru directe la la Tel Aviv, cele două formații și-au împărțit victoriile, 2-2, cu gazdele impunându-se cel mai recent. „Maccabi câștigă” are cotă 2,24.

Biletul extrafotbal (24.03.2022)

 

Agenții autorizate