Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (24.04.2022). Facem bani cu hocheiul

Pentru biletul de extrafotbal de duminică, 24.04.2022, am selectat două partide din campionatul de hochei al Germaniei. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 447 de lei, la final de weekend. Spor la bani!

Miza pe Red Bull Munchen

Red Bull Munchen și Grizzlys Wolfsburg se înfruntă în Germania – DEL – Playoff, în cel de-al treilea meci. Bavarezii conduc, deja, cu 2-0 și sunt favoriți și în meciul de duminică. Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri și anticipăm că gazdele nu vor rata șansa victoriei și, implicit, a câștigării disputei, mai ales că joacă în fața propriilor fani. 3-2 și 5-1 sunt rezultatele cu care bavarezii i-au învins pe Grizzlys Wolfsburg în primele două partide. „Red Bull Munchen câștigă” are cotă 1.65.

Victorie pentru Eisbaren Berlin

Eisbaren Berlin și Adler Mannheim se întâlnesc în cealaltă dispută din Germania – DEL – Playoff. Gazdele de duminică au deja un avantaj de 2-0 după primele partide. 6-3 și 4-3 au fost cele mai recente scoruri dintre cele două formații. La fel, se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Ne așteptăm ca gazdele să profite de avantajul terenului propriu și să obțină încă un succes cu care să celebreze depășirea lui Adler Mannheim. „Eisbaren Berlin câștigă” are cotă 1.90.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate