Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (25.03.2022). Facem bani cu baschetul și hocheiul

Pentru biletul de extrafotbal din 25 martie, am selectat două partide, din baschet și hochei. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un profit deloc de neglijat, la început de weekend. Spor la bani!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Spectacol în Catalunia

Barcelona și Fenerbahce se înfruntă în Euroliga. Catalanii sunt lideri, în timp ce turcii sunt în partea a doua a clasamentului. Nu mai puțin de cinci victorii la rând au obținut gazdele, în timp ce oaspeții trag tare să revină în formă, aflându-se pe poziția a 11-a, după patru înfrângeri la rând. Anticipăm un meci spectaculos, cu multe coșuri. “Peste 151.5 puncte în meci” are cotă 1.73.

Victorie pentru titlu

Nurnberg și Eisbaren se întâlnesc în campionatul german de hochei. O dispută între locul 7, aici ne referim la gazde, cu patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri, și lider, gruparea din Berlin. Mizăm pe oaspeți, care sunt dornici să obțină a doua victorie la rând în campionat și să mențină distanța față de Wolfsburg, locul 2. Eisbaren câștigă” are cotă 1.77.

Agenții autorizate