Urmareste-ne

Archive

Biletul extrafotbal (26.03.2022). Baschetul ne aduce banii

Biletul extrafotbal de astăzi vine cu 2 partide din lumea baschetului european. Vom paria pe partidele dintre Manresa și MoraBanc Andorra, respectiv Virtus Bologna – Reggiana. 

Manresa poate câștiga al doilea meci consecutiv

Deschidem biletul cu partida dintre Manresa și MoraBanc Andorra, care contează pentru runda cu numărul 26 din prima divizie. Manresa trece printr-o perioadă foarte bună, în care s-a calificat în sferturile de finală ale Champions League de pe prima poziție din a doua grupă principală, după ce a câștigat 4 din cele 6 partide disputate. În campionat este pe 3, cu 32 de puncte obținute în 24 de meciuri, iar distanța față de Real Madrid și Barcelona poate fi redusă dacă câștigă acest meci cu MoraBanc Andorra, care se luptă pentru salvarea de la retrogradare, echipa aflându-se abia pe locul 13 al competiției, cu doar 16 puncte obținute până acum. Pariem „1”, pentru cota 1.40.

Derby între Virtus Bologna și Reggiana

Celălalt eveniment de pe biletul nostru vine din Italia, acolo unde vom paria pe duelul dintre Virtus Bologna și Reggiana, care se va disputa în cadrul etapei cu numărul 24 din Liga A. Virtus se află pe locul 2, la egalitate de puncte cu Olimpia Milano, 36 la număr, și este neînvinsă de mai bine de 8 etape. Reggiana este pe 4, destul de departe de podium, însă cu șanse mari de accedere în play-off. Pentru acest meci vă propunem pariul „Handicap -7.5 Virtus Bologna”, pentru cota 1.51, o cotă mică, dar care arată șansele mari de reușită ale pariului.

 

Biletul extrafotbal (26.03.2022)

Biletul extrafotbal (26.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate