Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (26.04.2022). Facem bani cu hocheiul și baschetul

Pentru biletul de extrafotbal de marți, 26.04.2022, am selectat două partide, din hochei și baschet. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 458 de lei, imediat după Paște. Spor la bani!

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Slovan Bratislava e favorită!

Nitra și Slovan Bratislava se întâlnesc în Extraliga – Playoff, campionatul de hochei din Slovacia. Se joacă după sistemul cel mai bun din șapte meciuri. Marți are loc treia dispută dispută. Mizăm pe Slovan Bratislava, formația, clar, mai valoroasă. Echipa din capitala Slovaciei nu va rata ocazia să intre în avantaj înainte de partida a 4-a. “Slovan Bratislava câștigă” are cotă 2.25.

Toți banii pe turci

Efes și Milano se înfruntă în play-off-ul din Euroliga. Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. 1-1 este scorul după primele două dispute. Cu suporterii în spate, turcii au prima șansă la victorie. Efes Anadolu Istanbul este o echipă care, de regulă, pe teren propriu cu greu poate fi învinsă. „Efes câștigă” are cotă 1.35.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate