Urmareste-ne

ALTELE

Biletul extrafotbal (27.03.2022). Facem bani pe semicercul european

Fotbalul e cel mai iubit sport din România, dar banii la pariuri se fac şi din celelalte discipline. Două meciuri din cupele europene la handbal formează biletul extrafotbal din 27.03.2022. Iar cota totală de 3,52 e interesantă. Suntem cu ochii, printre altele, pe una dintre echipele românești cu un cuvânt important de spus în handbalul continental, SCM Râmnicu Vâlcea. 

Odense – Brest, primul meci de pe biletul extrafotbal (27.03.2022)

Deschidem biletul cu confruntarea dintre Odense și Brest, programată duminică, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Ambele formații au obținut calificarea în optimi relativ ușor, cu 15, respectiv 17 puncte în 14 etape (în handbalul continental se dau două puncte la victorie). Odense a terminat pe 5 în Grupa B, câștigată de lejer de Gyor. Dar nici danezele nu au tremurat pentru calificare, dar fiind faptul că primele șase au mers mai departe. Iar ultimele două locuri au fost la distanță mare, Savehof la nouă puncte, iar Kastamonu a pierdut pe linie.

De partea cealaltă, Brest a fost pe 4, după Esbjerg, Rostov și Ferencvaros. Franțuzoaicele au fost mult mai bune pe teren propriu, unde doar Rostov a scăpat neînvinsă. În deplasare, însă, s-au descurcat mai puțin bine, deși au marcat mai mult. Apărarea a lăsat de dorit și, de aceea, a luat doar cinci afară. Ambele formații au marcat destul de mult până acum, cu medii de peste 28,5 goluri acasă, respectiv în deplasare. În acest condiții, e de așteptat un meci spectaculos și acum. În directe, victoriile sunt împărțite, Brest a câștigat ambele dueluri din 2020, după ce Odense se impusese în cele două din 2019. Meciul se anunță destul de echilibrat și mizăm pe goluri, pe minim 55, la cotă 1,85.

Mergem pe mâna vâlcencelor în European League

Al doilea meci de pe bilet implică o formație românească, pe SCM Rm. Vâlcea. Oltencele au șansa revanșei în fața unor daneze care le-au bătut tur-retur în 2018, în preliminariile aceleiași competiții. De data aceasta, româncele sunt favorite la victorie, deși au încheiat grupa pe locul 2 (din 4). Viborg s-a dovedit mai bună, dar Rm. Vâlcea n-a avut emoții, terminând la șase puncte peste Chambray și șapte peste Vaci, pe care le-a învins în duble manșe.

Herning și-a dominat grupa, pe care a câștigat-o cu maximum de puncte. Pe 3 a fost Măgura Cisnădie, care a pierdut ambele jocuri cu danezele la trei puncte diferență. Poate fi un punct de referință pentru a estima șansele danezelor la Vâlcea, ținând cont că Măgura Cisnădie și SCM Rm. Vâlcea sunt formații apropiate ca valoare și rezultate în Liga Florilor. În aceste condiții, am fi tentați să mergem pe mâna danezelor, dar o sală plină, acum că s-au scos restricțiile, o poate ajuta pe Rm. Vâlcea să câștige. Pontul nostru e „1 solist” are cotă 1,90.

Biletul extrafotbal (27.03.2022)

Biletul extrafotbal (27.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate