Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (28.04.2022). Facem bani cu tenisul și hocheiul

Casper Ruud

Pentru biletul de extrafotbal de joi, 28.04.2022, am selectat două partide, din tenis și hochei. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 441 de lei, înainte de weekend. Spor la bani!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Miza pe Casper Ruud

Alex Molchan și Casper Ruud, doi jucători ambițioși, se vor înfrunta pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de la Munchen. În acest duel, norvegianul nu ar trebui să întâmpine probleme în fața slovacului. Între cei doi există o diferență de clasă evidentă. Mizăm pe victoria lui Casper Ruud, clar sportivul mai valoros. “Casper Ruud câștigă meciul în două seturi” are cotă 1.53.

Goluri în Germania

Eisbaren Berlin și Adler Mannheim se întânesc în meciul al 5-lea din play-off-ul campionatului de hochei din Germania. În prezent, scorul este egal, 2-2. Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, deci cine învinge dă lovitura. Anticipăm un meci cu goluri, cum au fost cele patru care s-au disputat în luna aprilie, în fiecare partidă marcându-se de cel puțin șapte ori. Peste 5.5 goluri în meci” are cotă 1.92.

Agenții autorizate