Urmareste-ne

TENIS

Biletul extrafotbal (30.04.2022). Facem bani cu tenisul și handbalul

Pentru biletul de extrafotbal de sâmbătă, 30.04.2022, am selectat două partide, din tenis și handbal. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 520 de lei, în weekend. Spor la bani!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Miza pe rusoaică

Nuria Parrizas-Diaz și Ekaterina Alexandrova se înfruntă pentru un loc în optimile turneului de la Madrid. În acest meci, rusoaica nu ar trebui să întâmpine probleme cu sportiva din Spania. Diferența de clasă dintre cele două jucătoare nu trebuie uitată. În turul anterior, Nuria Parrizas-Diaz a depășit-o pe Sorana Cârstea, în timp ce Ekaterina Alexandrova a trecut de Jelena Ostapenko. Anticipăm o victorie a rusoaicei. “Handicap(-4,5) Ekaterina Alexandrova” are cotă 1.68.

Toții banii pe Gyor

Brest și Gyor se întâlnesc în semifinalele Ligii Campionilor, la handbal feminin. Fiind partida tur, ne așteptăm la un joc echilibrat, cum au fost, de altfel, și ultimele dintre cele două formații. Mizăm, însă, pe victoria unguroaicelor. 25-25 și 28-29 sunt rezultatele înregistrate în Franța, în precedentele dispute între cele două formații. “Gyor câștigă” are cotă 1.55.

Agenții autorizate