Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (30.05.2022). Facem bani la Roland Garros

Sursa foto: www.t13.cl

Pentru biletul de tenis de luni, 30.05.2022, am selectat două partide din cadrul turneului de la Roland Garros. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, de 459 de lei, la final de săptămână. Spor la bani!

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Daniil Medvedev are meci greu

Daniil Medvedev și Marin Cilic sunt doi sportivi care au demonstrat forță în circuitul ATP. Până acum, la Roland Garros, rusul nu a avut adversar, câștigând toate meciurile fără emoții. Croatul, la rândul lui, a arătat încredere până acum, eliminând jucători importanți. Anticipăm că partida nu se va încheia rapid. „Peste 3.5 seturi în meci” are cotă 1.60.

Cap de linie pentru Begu

Jessica Pegula și Irina-Camelia Begu se înfruntă la Roland Garros pentru un loc în elită. Românca a impresionat pe zgura de la Roland Garros, însă anticipăm că parcursul ei va lua final luni. Americanca, la rândul ei, și-a respectat statutul de favorită de-a lungul turneului. A pierdut un singur set în trei meciuri și demonstrat că are valoare. „Jessica Pegula câștigă în două seturi” are cotă 1.90.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate