Urmareste-ne

TENIS

Biletul extrafotbal (30.06.2022). Facem bani cu tenisul

Mihaela Buzărnescu câștigă cel puțin un set cu Cori Gauff
Mihaela Buzărnescu câștigă cel puțin un set cu Cori Gauff

Principalul eveniment din aceste zile din tenisul mondial este turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Două meciuri de simplu, unul masculin, celălalt feminin, alcătuiesc biletul extrafotbal propus de Betmag pentru 30 iunie. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Mihaela Buzărnescu, cel puțin un set câștigat cu Cori Gauff

Deschidem biletul cu meciul dintre Cori Gauff (locul 12 WTA) și Mihaela Buzărnescu (127 WTA). Americanca în vârstă de 18 ani a obținut victorii importante în ultima perioadă, ceea ce i-a permis să se apropie de intrarea în Top 10 mondial. Totodată, tânăra jucătoare a căpătat încredere în forțele proprii și e posibil să fie cât mai productivă pe iarba londoneză. În primul tur la Wimbledon a eliminat-o pe Gabriela Ruse, scor 2-6, 6-3, 7-5, și acum dă peste o altă reprezentantă a României.

Mihaela Buzărnescu a obținut două victorii la Surbiton, apoi a învins-o pe Maryana Shunk (6-4, 6-2), în primul tur la Wimbledon. Se vede că românca este plină de dorința de a reaminti publicului de ea însăși. Nu știm dacă va fi posibil să dea viață planurilor sale grandioase, dar cu o Cori Gauff pusă pe fapte mari credem că va câștiga minim un set. Iar cota pentru acest pariu ales de noi este 3.75.

Alex De Minaur se impune în fața lui Jack Draper

Celălalt meci de pe biletul extrafotbal propus de Betmag este din turneul masculin de simplu de la Wimbledon. Australianul Alex De Minaur (27 ATP) îl va întâlni pe britanicul Jack Draper (94 ATP). Înainte de Wimbledon, De Minaur a prins semifinală la Eastbourne, fiind învins de Taylor Harry Fritz. A arătat că e în progres vizibil, iar în primul tur la Wimbledon l-a eliminat pe bolivianul Hugo Dellien (80 ATP), scor 6-1, 6-3, 7-5. Draper arată de asemenea tenis de foarte înaltă calitate, deși nu se poate spune că este în stare perfectă. La începutul competiției de acasă, Jack Draper l-a depășit pe belgianul Zizou Bergs (146 ATP), dar va fi dificil pentru el să mențină linia succeselor.

Pe de altă parte, Alex De Minaur încă nu este pregătit să lupte pentru titlurile turneelor prestigioase. Cu toate acestea, este posibil ca în câteva zile aspectul să se schimbe în bine. În turul 2 la Wimbledon, credem că De Minaur va câștiga cu un avans de minim două seturi. 1.96 este cota pentru acest pariu.

Biletul extrafotbal (30.06.2022)

Biletul extrafotbal (30.06.2022)

 

Agenții autorizate