Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul extrafotbal (31.03.2022). Baschet și hochei pentru 347 de lei

Pentru biletul de extrafotbal (31.03.2022), am selectat două partide, din baschet și hochei. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un profit deloc de neglijat, la început de weekend. Spor la bani!

U-BT Cluj se impune în derby

BCM U Pitesti și U-BT Cluj se înfruntă în derby-ul Ligii Naționale de Baschet masculin. Ardelenii sunt lideri în clasament, cu două puncte în fața argeșenilor. Partida va fi, cu siguranță, echilibrată, dar mizăm pe U-BT Cluj, echipă în lot cu jucători mai valoroși și obișnuiți cu meciurile cu miză. Și istoria este de partea clujenilor, care s-au impus în patru din ultimele cinci partide directe cu argeșenii. U-BT Cluj câștigă” are cotă 1.62.

Rogle, zece victorii la rând cu Oskarshamn

Rogle și Oskarshamn dau piept în play-off-ul din Suedia la hochei. Gazdele s-au impus în fiecare din ultimele zece partide directe, indiferent de patinoarul unde a avut loc meciul. Anticipăm, din nou, o victorie a celor de la Rogle, formația, de departe, mai în formă și care nu concepe să facă vreun pas greșit. Rogle câștigă” are cotă 1.50.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate