Urmareste-ne

Archive

Biletul extrafotbal (7.03.2022). Favoritele ne aduc profitul

Dijon - una dintre formațiile de top ale Ligii Naționale de Baschet din Franța

Biletul extrafotbal vine din lumea baschetului. Vom paria pe cele 2 partide din Liga Națională de Baschet din Franța, mai exact pe meciurile dintre Dijon și Le Mans, respectiv Pau-Orthez și Le Portel.

Duelul vecinelor de clasament

Deschidem biletul cu partida dintre Dijon și Le Mans, care este o restanță pentru runda 15. Cele două formații sunt vecine de clasament, gazdele aflându-se pe locul 5, în timp ce oaspeții sunt pe 4. Le Mans are 13 partide câștigate în 20 de partide, cu unul în plus față de cei de la Dijon care atacă o victorie în duelul de pe teren propriu. Un detaliu important, de care vom ține cont în alegerea pariului nostru, este faptul că cei de la Dijon au câștigat ultimele 4 partide împotriva celor de la Le Mans din 2019 până în prezent. Partida tur s-a încheiat cu victoria lui Dijon, scor 90-86.

Pau-Orthez are nevoie de un succes

Cel de-al doilea meci de pe biletul nostru este Pau-Orthez versus Le Portel, o partidă care se anunță destul de dezechilibrată, gazdele fiind favorite. Cei de la Pau-Orthez au 2 eșecuri la rând în campionat, iar o victorie ar readuce moralul echipei. În schimb, oaspeții au 4 victorii și o singură înfrângere în ultimele 5 etape, rezultate care au scos echipa din zona retrogradării. Noi pariem „Pau-Orthez Handicap -5.5”, deoarece gazdele s-au impus în ultimele 3 partide directe de acasă cu cei de la Le Portel la o diferență de minimum 6 puncte.

 

Biletul extrafotbal (7.03.2022)

Biletul extrafotbal (7.03.2022)

 

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate