Urmareste-ne

Archive

Cum se fac banii în fotbalul spaniol. Profit de 900% într-o singură etapă

Eibar își poate consolida poziția de lider dacă câștigă cele 3 puncte în partida cu Lugo

Specialiștii Betmag au pregătit cel mai tare bilet pentru sâmbătă și dumincă cu dueluri exclusiv din La Liga 2, care conține 5 partide, la finalul cărora vom obține peste 1.300 de lei. 

Eibar și Valladolid sunt favorite

Deschidem biletul cu partida dintre Eibar și Lugo, care se va disputa sâmbătă după-amiază. Eibar este liderul campionatului, cu 63 de puncte, în timp ce Lugo este la jumătatea clasamentului, pe locul 11 și cu 42 de puncte obținute până acum. Acest meci pare a fi la îndemâna gazdelor, așa că vom paria pe victoria lor.

Alcoron – Valladolid este unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri din această etapă, deoarece gazdele sunt pe ultimul loc al clasamentului, în timp ce oaspeții ocupă locul 3, cu șanse mari la promovarea directă. Deoarece Almeria, formația de pe locul 2, are doar 4 puncte avans, Valladolid poate câștiga 3 puncte importante dacă o bate pe codașa Alcoron. Adăugăm pariul „Pauză sau final 2”, pentru cota 1.60.

 

Alte 3 meciuri de interes se joacă dumincă

Continuăm ziua de duminică cu partida dintre Almeria și Girona, un meci care aduce față în față două dintre echipele bune ale campionatului. Partida tur s-a încheiat în favoarea gazdelor din această seară, scor 1-2, iar Girona atacă o victorie, mai ales că distanța față de locul 2 nu este imposibil de ajuns. Noi alegem un pariu pe goluri, „Peste 1,5 goluri”, deoarece rezultatul poate fi în favoarea oricărei formații.

Malaga – Huesca este o confruntare la retrogradare, în zona „sensibilă” a clasamentului, cele două formații aflându-se pe locurile 17, respectiv 15, diferența între ele fiind de doar 4 puncte. Miza este foarte mare, deoarece ambele formații sunt aproape de locurile retrogradabile, iar cine pierde se apropie și mai mult. Pariem „Pauză sau final X”.

Ultimul eveniment propus pentru biletul nostru este Mirandes – Ponferradina. Oaspeții au 4 egaluri consecutive și 6 partide fără eșec în campionat, în timp ce gazdele oscilează între victorii și eșecuri. Ponferridana a câștigat ultimele 5 dueluri directe cu Mirandes, însă noi vom alege pariul „X2”, pentru siguranță.

 

Biletul La Liga 2 (26-27.03.2022)

Biletul La Liga 2 (26-27.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate