Urmareste-ne

Archive

Biletul League of Legends 2 mai 2020. Cota profitabilă: 2,44

Biletul League of Legends 2 mai 2020. Am pregătit o cotă profitabilă de 2,44 pentru astăzi. Mizăm pe duelurile Fnatic Rising – mousesports și eSuba – Energypot Wizards. Ambele se joacă în a doua parte a zilei, pe seară, începân cu ora 21:00. 

Biletul League of Legends 2 mai 2020

  • Primul duel de pe bieltul League of Legends 2 mai 2020 este cel mai echilibrat, se dispută de la ora 21:00, și le pune față în față pe Fnatic Rising – mousesports. Gazdele se află pe locul secund în Grupa D și vin după două victorii întrerupte de o înfrângere, în timp ce oaspeții sunt lideri, la egalitate însă cu adversarii de astăzi, după ce au pierdut în ultima partidă. Ne așteptăm totuși să își revină cu această ocazie și să se impună.

Cota profitabilă: 2,44

  • De la ora 22:00, se joacă al doilea duel ce compune cota profitabilă de 2,44. eSuba o întâlnește pe Energypot Wizards, partidă din cadrul aceleeași grupe ca cea de mai sus. Gazdele au șanse extrem de mici pentru a se calfica în mai departe, sunt pe ultimul loc și au zero victorii, în timp ce oaspeții sunt la egalitate cu cei de pe locurile 1-2 și o victorie i-ar propulsa drept favoriți la play-off-ul competiției.
Biletul League of Legends 2 mai 2020. Cota profitabilă: 2,44

Biletul League of Legends 2 mai 2020. Cota profitabilă: 2,44

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii