Urmareste-ne

Archive

Biletul League of Legends din 1 mai 2020. Două super ponturi LoL ne aduc profit

Biletul League of Legends din 1 mai 2020. Două super ponturi LoL ne aduc profit.Meciurile pe care le-am ales se dispută pe seară, începând cu ora 21:00, astfel încât să aveți timp să le pariați. În ambele joacă aceeași echipă, FC Schalke 04 Evolution, în care noi avem mare încredere.

Biletul League of Legends din 1 mai 2020

Biletul League of Legends din 1 mai 2020 este compus din două partide în care joacă aceeași echipă, FC Schalke 04 Evolution. Prima se dispută de la ora 21:00 împotriva celor de la Movistar Riders, iar  o oră mai târziu în compania celor de la K1CK Neosurf, ambele contând pentru Grupa C a European Masters. Schalke 04 conduce în clasament, la egalitate cu celelalte două adversare pe care le întâlnește în această seară.

Două super ponturi LoL ne aduc profit

Are două victorii și o singură înfrângere, după ce a pierdut tocmai în fața lui Movistar Riders. Acum nu doar că și-ar păstra prima poziție în cazul unei victorii, dar și-ar lua și revanșa. Și noi mizăm pe acest lucru. Al doilea meci este la fel de tare pentru FC Schalke 04 Evolution pentru că întâlnește ocupanta locului secund, pe care însă a mai învins-o pe 25 aprilie, în partida tur. Ne așteptăm să o facă și de această dată și să rămână pe primul loc cu un avans considerabil față de urmăritoare.

Biletul League of Legends din 1 mai 2020. Două super ponturi LoL ne aduc profit

Biletul League of Legends din 1 mai 2020. Două super ponturi LoL ne aduc profit

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii