Urmareste-ne

Archive

Biletul League of Legends din 11 mai 2020. Cotă bombă cu un sigur pariu

Biletul League of Legends din 11 mai 2020. Cotă bombă cu un sigur pariu. Mizăm pe singurul duel LoL de astăzi, de la ora 14:00, care le pune față în față pe Fenerbahce Esports și Istanbul Wild Cats.

Biletul League of Legends din 11 mai 2020

Ultimul tichet LoL pe care l-am jucat a fost câștigător, iar rezultatul supriză și pariul de cotă 2,40 ne-au adus un câștig însemnat. Astăzi, încercăm să facem, din nou, profit și am avem o altă alegere neașteptată pe biletul League of Legends din 11 mai 2020. Fenerbahce Esports și Istanbul Wild Cats se duelează de la ora 14:00, gazdele fiind favorite și având o cotă destul de mică.

Cotă bombă cu un sigur pariu

Însă, așa cum vă spuneam, alegem o nouă surpriză și mergem pe victoria celor de la Istanbul Wild Cats și pe cota bombă aferentă acestui pariu. Oaspeții stau mult mai bine decât gazdele. În ultimele cinci partide s-au impus de cinci ori și în ultimele 10 de opt ori, în timp ce gazdele au patru, respectiv șapte victorii. Mai mult, Istanbul Wild Cats a învins și în ultimul meci direct.

Fenerbahce Esports – Istanbul Wild Cats 2 @ 2,37

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii