Urmareste-ne

Archive

Biletul League of Legends. Ce echipă câştigă Mid Season Cup + cote favorite

Biletul League of Legends. Din 28 mai, se dă startul celei mai aşteptate competiţii a momentului. Ce echipă câştigă Mid Season Cup, care sunt echipele favorite şi ce cote au, veţi afla totul în acest material.

Biletul League of Legends

  • Biletul League of Legends este unul special, în care îţi vom prezenta cea mai aşteptată competiţie a momentului de LoL. Cele mai bune patru echipe din China Spring Split (LPL) şi cele mai bune patru echipe din Coreea de Sud Spring Split (LCK) se vor duela în cadrul Mid Season Cup pentru a vedea care e cea mai tare dintre ele.

Ce echipă câştigă Mid Season Cup + cote favorite

  • Echipe ce vor reprezenta China Spring Split sunt JD Gaming, Top Esports, FunPlus Phoenix şi Invictus Gaming, iar pentru Coreea de Sud Spring Split vor evolua SK Telecom T1, Gen. G, DragonX, and DAMWON Gaming. LCK are şapte turnee internaţionale câştigate (League of Legends World Championship din 2013 şi până în 2017 + Mid-Season Invitationals 2016 şi 2017 ), în timp ce LPL a dominat cele mai recente confruntări internaţionale (Home Worlds 2018 şi 2019; MSI 2015 şi 2018).
  • Aşadar, duelurile se vor anunţa extrem de disputate. Fiecare Liga are câte o favorită, JD Gaming pentru China şi SK Telecom T1 pentru Coreea de Sud, cu aceeaşi cotă, 5,50.
Biletul League of Legends din 20 mai 2020. Ce echipă câştigă Mid Season Cup + cote favorite

Biletul League of Legends din 20 mai 2020. Ce echipă câştigă Mid Season Cup + cote favorite

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii