Urmareste-ne

Archive

Biletul League of Legends din 4 mai 2020. Profit rapid cu două super ponturi

Biletul League of Legends din 4 mai 2020. Facem profit rapid cu două super ponturi. Mizăm pe pe două meciuri care au favorite certe, 1907 Fenerbahce – Team Aurora și Dark Passage – Istanbul Wildcats.

Profit rapid cu două super ponturi

  • Încercăm să facem un profit rapid cu două ponturi din League of Legends, ambele se dispută destul de devreme, astfel încât trebuie să le pariați până la prânz. Primul duel se dispută de la ora 14:00 și le pune față în față pe 1907 Fenerbahce – Team Aurora. Gazdele sunt într-o formă excelentă și au patru victorii în ultimele cinci dispute, în timp ce oaspeții au câștigat doar trei. Mizăm 1 la acestă partidă.

Biletul League of Legends din 4 mai 2020

  • Al doilea duel se dispută tot la ora 14:00 între Dark Passage – Istanbul Wildcats. Gazdele s-au impus de trei ori în ultimele cinci partide, trec printr-o perioadă destul de bună și sunt favorite astăzi. De partea cealaltă, oaspeții au cinci din cinci victorii, însă au întâlnit adversari mult mai slabi. Nu cred că vor câștiga și de această dată.
Biletul League of Legends din 4 mai 2020. Profit rapid cu două super ponturi

Biletul League of Legends din 4 mai 2020. Profit rapid cu două super ponturi

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii