Urmareste-ne

Archive

Biletul League of Legends din 6 mai 2020. Cotă bombă cu două ponturi LOL

Biletul League of Legends din 6 mai 2020. Am pregătit o cotă bombă cu două ponturi LOL. Ambele partide se dispută în cadrul turneului European Masters. Mizăm pe Movistar Riders – Fnatic Rising și pe GamersOrigin – K1ck Neosurf.

Biletul League of Legends din 6 mai 2020

  • De la ora 19:00, se dispută primul duel de pe biletul League of Legends din 6 mai 2020, Movistar Riders o întâlnește pe Fnatic Rising. Ambele echipe au același parcurs până în acest moment, în ultimele cinci partide. Fiecare a câștigat trei dintre acestea și le-a pierdut pe celelalte două. Cu toate că oaspeții sunt ușor favoriți, mergem pe mâna gazdelor.

Cotă bombă cu două ponturi LOL

  • Al doilea duel se joacă de la ora 22:00 și le pune față în față pe GamersOrigin și K1ck Neosurf. Și de această dată avem un parcurs identic pentru ambele echipe, cu trei victorii și două înfrângeri în ultimele cinci partide. Gazdele sunt însă formația mai bună și asta se vede și în cotele oferite de bookmakeri. Ne așteptăm să se impună fără prea mari probleme.
Biletul League of Legends din 6 mai 2020. Cotă bombă cu două ponturi LOL

Biletul League of Legends din 6 mai 2020. Cotă bombă cu două ponturi LOL

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii