Urmareste-ne

Archive

Biletul League of Legends din 7 mai 2020. Pariu spectaculos de cotă 2,40

Biletul League of Legends din 7 mai 2020. Am ales un pariu spectaculos de cotă 2,40. De la ora 20:00, GamersOrigin o întâlnește pe K1ck Neosurf în ultimul sfert de finală de la turneul European Masters. 

Biletul League of Legends din 7 mai 2020

  • Oferta LoL de astăzi este extrem de săracă, astfel încât suntem nevoiți să mergem pe un singur meci pe biletul League of Legends din 7 mai 2020. GamersOrigin și K1ck Neosurf dispută duelul în urma cărui una dintre echipe va merge în semifinalele European Masters. Gazdele s-au calificat în sferturi după ce au terminat pe primul loc Grupa A, totalizând patru victorii și două egaluri.

Pariu spectaculos de cotă 2,40

  • De partea cealaltă, oaspeții au fost foarte aproape să termine și ei pe primul loc în Grupa C și doar înfrângerea cu Schalke 04 i-a privat de acest lucru. Au terminat pe locul secund însă, la egaliate însă cu liderul cei de pe primul loc, în fața cărora pierduseră recent cu 0-1. Cu toate că nu e favorită, noi o vedem pe K1ck Neosurf capabilă să producă surpriza și pariul nostru spectaculos pe victoria ei are cotă 2,40.

GamersOriginK1ck Neosurf 2 @ 2,40

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii