Urmareste-ne

Archive

Biletul League of Legends (LoL) din 29 iulie 2020. Favoritele ne aduc profit

Biletul League of Legends din 29 iulie 2020. Favoritele ne aduc profit. Pariem pe Vitality.Bee – gameward, LDLC OL – MCES, Misfits Premier – Solary şi GamersOrigin – IziDream.

Biletul League of Legends (LoL) din 29 iulie 2020

  • Primul meci de pe biletul League of Legends din 29 iulie 2020 este cel dintre Vitality.Bee şi gameward, unul în care oaspeţii au cotă 1,33 pentru a câştiga. Diferenţa de valoare ar trebui să îşi spună cuvântul. Pariem 1 solist.
  • Al doilea duel le pune faţă în faţă pe LDLC OL şi MCES, iar echipa gazdă are o cotă foarte mică la victorie. În mod normal nu ar avea de ce să nu se impună. Mizăm tot 1 solist.

Favoritele ne aduc profit

  • Al treilea meci de pe biletul League of Legends din 29 iulie 2020 este cel dintre Misfits Premier şi Solary, unde mergem pe victoria gazdelor, aşa cum pariem şi la GamersOrigin – IziDream.
  • Cota totală a celor patur ponturi LoL este 2.58.
Biletul League of Legends (LoL) din 29 iulie 2020. Favoritele ne aduc profit

Biletul League of Legends (LoL) din 29 iulie 2020. Favoritele ne aduc profit

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare