Urmareste-ne

Archive

Biletul pauză/final de duminică, 10 martie 2019. Zi profitabilă

Publicat

pe

Biletul pauză/final de duminică, 10 martie 2019. Ne aşteptăm să vedem o zi interesantă, aşa că pregătim cu un bilet curajos. 


Biletul pauză/final de duminică, 10 martie 2019

  • Liverpool – Burnley 1/1 @ 1.52
  • Marseille – Nice 1/1 @ 2.25
  • Slavia – Ostrava 1/1 @ 2.00
  • CURS FINAL: 6.84

Primul meci de pe bilet este din Premier League şi pune faţă în faţă Liverpool şi Burnley. Cormoranii au pierdut primul loc runda trecută, când au făcut egal cu Everton, iar acum se văd la un punct în spatele celor de la Manchester City. Mai mult,  cetăţenii au câştigat ieri şi au patru puncte avans, aşa că Liverpool e obligată să se impună în această confruntare. Din acest motiv, ne aşteptăm să înceapă meciul foarte curajos şi să domine de la început. Pronosticul nostru pentru acest meci este 1 pauză / 1 final.

Ponturi fotbal pauză/final 10 martie 2019

Al doilea meci de pe biletul cu pauză/final este cel dintre Marseille şi Nice. Gazdele sunt favorite, mai ales că vor să prindă cupele europene. De partea cealaltă, Nice este în deplasare, unde nu se descurcă foarte bine, dar în clasament stă foarte bine şi este fără emoţii la mijlocul clasamentului. În tur, Marseille s-a impus la limită, scor 1-0, iar acum ne aşteptăm să vedem din nou un meci dominat de Marseille. Recomandăm să pariaţi 1 pauză / 1 final, la cota 2.25.

Ultimul meci de pe bilet este cel dintre Slavia Praga şi Ostrava. Gazdele au o şansă imensă să se depărteze la şase puncte de Plzen, după ce rivala Sparta a învins-o ieri cu 4-0. Mai mult, Slavia vrea să-şi ia şi revanşa după duelul din tur, când Ostrava s-a impus cu 2-1. Ne aşteptăm să vedem un duel interesant, în care Slavia va domina de la un capăt la altul, aşa că pariem pe un meci în care conduce de la un capăt la altul.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii