Urmareste-ne

Ponturi Romania

Biletul pe goluri (02.04.2022). Dai lovitura cu Bundesliga și Liga 1

Borussia Dortmund, una dintre cele mai spectaculoase echipe din Bundesliga

Pentru biletul pe goluri din 02.04.2022 ne-am oprit pe două partide, unde din Bundesliga, cealaltă din Liga 1. O cotă totală de 2,44 poate aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, cu 150 de lei investiți. Bani pe jos!

Goluri la Dortmund

Borussia Dormund și RB Leipzig se înfruntă în etapa cu numărul 28 din Bundesliga. Gazdele au câștigat patru din ultimele cinci meciuri din campionat pe teren propriu, marcând în această perioadă 17 goluri, în timp ce oaspeții au învins în precedentele trei deplasări, punctând de 13 ori. Totodată, în cele patru înfruntări directe de anul trecut s-au marcat nu mai puțin de 17 goluri. Anticipăm și acum o partidă spectaculoasă, cu multe goluri și faze de poartă. “Ambele marchează și peste 2.5 goluri în meci” are cotă 1.70.

Gaz Metan este la pământ

UTA Arad și Gaz Metan se înfruntă în cea de-a treia etapă a play-out-ului. Gazdele sunt, clar, favorite în fața unei formații care, cel mai probabil, se va desființa la finalul sezonului. De altfel, la ultimele meciuri, Gaz Metan s-a prezentat cu mulți juniori în echipa de start, după ce jucătorii cu experiență și-au reziliat contractele. Medieșenii au șase înfrângeri la rând, fără să marcheze vreun gol. Având în vedere că UTA este o echipă care greu cedează pe teren propriu, anticipăm că Gaz Metan va mai bifa o partidă fără să înscrie. “Gaz Metan nu marchează” are cotă 1.44.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate