Urmareste-ne

BILETE PE GOLURI

Biletul pe goluri (03.03.2022). Suntem cu ochii pe românii din Grecia și Turcia

Alexandru Maxim a marcat două goluri pentru Gaziantep în ultima etapă de campionat

Fotbaliștii români care evoluează la echipe din străinătate au șansa de a se remarca joi seara. Denis Alibec și Dorin Rotariu sunt angrenați cu Atromitos în campionatul Greciei. După ce a marcat două goluri în ultima etapă de campionat, Alexandru Maxim se poate evidenția și în Cupa Turciei. Gaziantep, echipă la care mai joacă și Alin Toșca, are meci la Alanyaspor, în sferturile competiției.

Alibec și Rotariu au revitalizat-o pe Atromitos

Primul meci de pe biletul pe goluri este Atromitos – Volos, programat joi, 3 martie, de la ora 19:30, în Superliga Greciei. Cu Dorin Rotariu și Denis Alibec veniți în iarnă, Atromitos pare altă echipă. Ambii au ajuns la final de ianuarie la echipa greacă. Până la venirea lor, Atromitos făcuse zece puncte în 17 etape. Cu românii, a făcut tot zece, dar în șapte etape. Alibec are două goluri și un assist, Rotariu – o pasă de gol. Acasă, Atromitos are două victorii și un egal în ultimele trei meciuri, marcând de minim două ori în fiecare partidă. Atromitos e pe locul 12 (din 14), cu 20 de puncte. Volos e mai bine clasată, pe locul 10, dar a făcut un singur punct în ultimele trei etape. Credem că echipa românilor va continua parcursul bun, așa că mergem pe „gazdele marchează minim două goluri”, la cotă 1,95.

Românii sunt implicați și în Cupa Turciei

Cel de-al doilea meci de pe biletul pe goluri propus de Betmag este Alanyaspor – Gaziantep, din sferturile de finală ale Cupei Turciei. La oaspeți evoluează doi români, Alin Toșca și Alexandru Maxim. Cele două echipe se cunosc bine din prima ligă, unde Alanya e pe 7, iar Gaziantep e pe 11, despărțite de șapte puncte. Mai în formă par gazdele, care vin după un 5-1 în fața echipei de pe locul 2, Konyaspor. Dar directele au fost mereu disputate și pline de goluri. Ultimele cinci au fost toate în campionat, cu câte două victorii de fiecare parte și o remiză. Ambele au câștigat pe teren propriu, iar remiza a fost la Gaziantep. Din cele cinci, patru au fost GG. Deznodământ la care ne așteptăm și la acest meci de Cupă. „Ambele marchează” are cotă 1,80.

Biletul pe goluri din 3 martie

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate