Urmareste-ne

BILETE PE GOLURI

Biletul pe goluri (04.04.2022). Turcii îţi dublează investiţia

Cele două meciuri care încheie etapa a 31-a din Super Lig alcătuiesc biletul pe goluri din 04.04.2022 propus de Betmag. Vă oferim ponturile pentru a vă dubla banii la început de săptămână. Meciurile sunt luni, de la ora 20:30, ora României.

Istanbul Bașakșehir – Malatyaspor / Gazdele au șansa să reintre în cursa pentru Europa

Primul meci de pe biletul pe goluri este cel dintre Istanbul Bașakșehir și Malatyaspor. Oaspeții sunt pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 20 de puncte acumulate în 30 de meciuri. Este o bună oportunitate pentru fosta campioană a Turciei să ia toate cele trei puncte și să reintre în cursa pentru Europa. Bașakșehir e pe locul șase, la cinci puncte de locurile de Conference League. A pierdut trei din ultimele patru meciuri de campionat, dar e cazul ca această serie negativă să se oprească. Iar întâlnirea cu Malatyaspor e exact ce avea nevoie pentru a încerca să obțină o victorie. Ultimul succes din Super Lig a fost pe 22 februarie, 2-1 cu Konyaspor. Mizăm pe gazde în meciul cu „lanterna roșie” din campionatul Turciei. „Peste 1,5 goluri Bașakșehir” are cotă 1,49.

Hatayspor – Adana Demirspor / Puține goluri în directe

Cel de-al doilea meci de pe biletul pe goluri este Hatayspor – Adana Demirspor. Cele două echipe sunt despărțite de un singur punct în clasament. Gazdele sunt pe locul 7, cu 47 de puncte, în timp ce oaspeții sunt pe locul 5, cu 48 de puncte. Hatayspor pare a fi ceva mai în formă decât adversara, bifând două victorii și două remize în ultimele patru etape. În schimb, Adana a pierdut două din ultimele patru meciuri de campionat, dar vine după victoria cu Bașakșehir (2-1). Directele nu au oferit multe goluri, așa că nu ne vom aventura nici noi. „Sub 3,5 goluri” are cotă 1,41.

Biletul pe goluri (04.04.2022)

Biletul pe goluri (04.04.2022)

 

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate