Urmareste-ne

ALTELE

Biletul pe goluri (06.03.2022). În Europa se marchează, pariorii încasează

Golurile marcate la final de săptămână aduc profit pariorilor. Pornim la drum într-o excursie fotbalistică și trecem prin Bulgaria, Croația și Cehia, iar la final putem culege roadele. Trei meciuri pentru un câștig posibil ce se apropie de 500 de lei. 

Ludogoreț Razgrad domină fotbalul bulgar

Deschidem biletul pe goluri cu meciul dintre Botev Vratsa și Ludogoreț Razgrad, programat duminică, 6 martie, de la ora 17:00, în etapa a 22-a din campionatul Bulgariei. Liderul Ludogoreț domină campionatul și n-ar trebui să aibă probleme cu echipa de pe antepenultimul loc. Ludogoreț are numai victorii în 2022 și toate peste 3 goluri pe tabelă. Botev vine după două înfrângeri cu 0-4 în fața celor două CSKA-uri din Sofia. Ultimele patru directe au fost toate „3+”, ceea ce ne face să mizăm pe „peste 2,5 goluri”, la cotă 1,50.

Hajduk Split, fără pași greșiți dacă vrea titlul în Croația

În prima ligă din Croația avem meciul dintre Istra 1961 și Hajduk Split, programat duminică, de la ora 18:05. O confruntare între locul 9 (penultimul, ocupat de gazde) și locul 4. Dar sunt câteva restanțe în campionatul Croației, restanțe care ar putea să remodeleze complet clasamentul. Hajduk e la șase puncte de lider, dar are două meciuri în minus. În schimb e la trei puncte de locul 2, ocupat de Dinamo Zagreb, care are tot 24 de etape jucate. Practic, pentru locul 1 e o luptă în patru, iar Hajduk nu-și permite pași greșiți pe terenuri, teoretic, ușoare. Pe Istra a bătut-o în toate cele patru meciuri din 2021, ultimele două dintre ele având și câye patru goluri pe tabelă. Sunt două echipe care oferă partide cu reușite multe. Din cele 11 jucate în 2022 de cele două, zece au avut minim trei goluri, lucru care credem că se va repeta și în meciul direct. „Peste 2,5 goluri” are cotă 1,72.

Goluri în derby-ul Cehiei

Meciul dintre Slavia și Sparta, programat duminică, de la ora 19:00, nu este doar derby-ul orașului Praga, ci și al Cehiei. Se întâlnesc ocupantele locurilor 1 și 3, între ele fiind Viktoria Plzen. E un meci de orgolii, care de obicei se termină fără prea multe goluri. În ultimele șase directe, cel puțin una nu a marcat, fiind trei victorii Slavia, două Sparta și o remiză albă. În schimb, în ultima vreme, Slavia a început să ia des gol, lucru valabil și pentru adversară. Anticipăm că seria de NGG-uri se va rupe de această dată. „Ambele marchează” are cotă 1,85.

Biletul pe goluri 6 martie

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate