Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Biletul pe goluri (10.03.2022). Bani pe jos! Din Liga Europa și Premier League!

Atalanta vizează victoria la Berna
Atalanta este o echipă care adoră jocul ofensiv

Pentru biletul pe goluri din 10 martie ne-am oprit pe două partide, din Liga Europa și Premier League. O cotă totală de 2.48 poate aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, cu 200 de lei investiți. Spor la bani!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Goluri la Bergamo

Atalanta BC și Bayer Leverkusen se înfruntă, joi, în prima manșă ale optimilor de finală din Liga Europa. Gazdele nu sunt deloc în formă în Serie A, în timp ce oaspeții au obținut, în weekend, o remiză de moral cu Bayern Munchen. Pe teren propriu, Atalanta a marcat în fiecare dintre ultimele cinci meciuri, indiferent de competiție. Și Bayer Leverkusen este o formație căreia îi place golul, reușind să puncteze în toate deplasările din acest an. Anticipăm o partidă cu reușite de ambele părți. Ambele marchează” are cotă 1.52.

Spectacol în Premier League

Southampton va fi gazda lui Newcastle, pe St. Mary’s Stadium. În etapa din weekend, “sfinții” au fost umiliți, în deplasare, de Aston Villa, 0-4, în timp ce “coțofenele” au mai bifat o victorie, 2-1 cu Brighton. Cele două echipe sunt despărțite de șapte puncte în clasament, gazdele fiind pe 9, în timp ce oaspeții pe poziția a 14-a. În ultimele șapte meciuri din Premier League, Newcastle a înregistrat cinci victorii și două remize. Southampton va încerca să demonstreze că înfrângerea cu Aston Villa a fost un accident, astfel că ne așteptăm la un meci cu goluri, având în vedere și forma recentă a lui Newcastle. Ambele echipe marchează” are cotă 1.63.

Agenții autorizate