Urmareste-ne

BILETE PE GOLURI

Biletul pe goluri (11.01.2022). Două meciuri pentru aproape 300 de lei

Fulham luptă pentru promovarea în Premier League
Fulham luptă pentru promovarea în Premier League

Pentru biletul pe goluri din 11 ianuarie ne-am îndreptat atenția spre ligile inferioare din Anglia. Un meci din Championship și altul din League One ne pot aduce un câștig de 299 de lei. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Fulham, cel mai bun atac din Championship

Reading, echipa la care joacă internaționalul român George Pușcaș, nu se simte deloc confortabil în liga secundă a Angliei. E la trei puncte deasupra liniei de retrogradare, iar sâmbătă a fost eliminată din Cupa Angliei de Kidderminster, o echipă din liga a șasea. George Pușcaș a deschis scorul în minutul 45+1, dar nu a fost suficient ca echipa sa câștige. Adversarii au răsturnat scorul în repriza secundă și s-au calificat în turul următor. Să remarcă totuși reușita românului George Pușcaș, care a venit după 277 de zile de „secetă”.

Reading joacă marți seara, de la ora 22:00, cu Fulham, o echipă mult mai puternică, angrenată în lupta pentru promovarea în Premier League. Reading e pe locul 21, cu 22 de puncte, având șase puncte de penalizare, în urma unei decizii a Ligii Engleze de Fotbal. Fulham e pe podium, pe locul al treilea, cu 45 de puncte, cu unul mai puțin decât ocupanta poziției secunde, pe care se află Blackburn. Fulham are însă două meciuri mai puțin disputate. Fulham are cel mai bun atac din Championship, cu 51 de goluri marcate în 23 de meciuri. Ambele marchează are cotă 1,76.

Sunderland – Lincoln, un meci cu… goluri

Coborâm un eșalon, în League One, unde marți, de la ora 21:45, avem confruntarea dintre Sunderland și Lincoln City. Sunderlan are o poftă nebună de gol în acest sezon, având cel mai prolific atac din campionat, cu 50 de reușite în 25 de meciuri. Gazdele sunt pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul Rotherham. În schimb, Lincoln City se zbate în partea inferioară a clasamentului, la doar două puncte de zona retrogradării, așa că orice meci devine capital de acum înainte, iar șansa reală de a lua puncte este să… marcheze. Se înscriu cel puțin trei goluri are cotă 1,70.

Ambele meciuri combinate pe un bilet dau o cotă totală de 2,99.

 

Bilete câștigătoare