Urmareste-ne

BILETE PE GOLURI

Biletul pe goluri (12.01.2022). Două meciuri pentru aproape 320 de lei

Atalanta vizează victoria la Berna
Atalanta este o echipă în formă în acest sezon

Pentru biletul pe goluri din 12 ianuarie ne-am oprit pe Premier League și pe Cupa Italiei. În total două partide, care ne pot aduce un câștig de aproape 320 de lei. Pentru pariori, bani numai buni la început de an.

Atalanta dispune de un atac stelar

Atalanta Bergamo a crescut enorm în ultimele sezoane, sub comanda lui Gian Piero Gasperini. Fără nicio exagerare, este o plăcere să le urmărești jocul. Este o echipă care mizează exclusiv pe atac, iar victoria din etapa trecută, scor 6-2 cu Udinese, în deplasare, este cel mai bun exemplu. 70 de goluri s-au marcat în cele 20 de etape din Serie A, când Atalanta s-a aflat pe teren. Spectacol va fi, cu siguranță, și în Cupa Italiei, în meciul cu Venezia, o echipă care are o medie de aproape două goluri primite în fiecare partidă. Oaspeții au, însă, capacitatea să puncteze cel puțin o dată cu Atalanta, formație care nu are o defensivă de fier. Ambele echipe vor înscrie” are cotă 1.90.

West Ham adoră jocul ofensiv

West Ham este una dintre cele mai spectaculoase formații din Premier League în acest sezon. 64 de goluri în 20 de partide s-au marcat când “ciocănarii” au fost pe teren, de la începutul campionatului. Echipa lui David Moyes adoră jocul ofensiv, mărturie fiind ultimele partide, cu Crystal Palace, Watford și Southampton, în fiecare partidă marcând cel puțin două goluri. Chiar dacă este pe ultimul loc, Norwich vine după o victorie de moral, în Cupa Angliei, cu Charlton. Alături de Newcastle, oaspeții de miercuri seară au cea mai slabă apărare din Premier League, cu 42 de goluri încasate. Peste 2.5 goluri” are cotă 1.67.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare