Urmareste-ne

BILETE PE GOLURI

Biletul pe goluri (12.03.2022). Două meciuri pentru 400 de lei

Un meci din campionatul Belgiei și altul din campionatul Spaniei se regăsesc pe biletul propus de Betmag, unde miza sunt golurile. Toți ochii ațintiți spre Brugge și Valencia, dar și spre cotele care ne pot aduce 400 de lei la final de săptămână.

Oostende – Club Brugge / oaspeții marchează mult în ultima perioadă

Din campionatul Belgiei am ales pentru biletul pe goluri confruntarea dintre Oostende și Club Brugge, programată sâmbătă, de la ora 21:45, în etapa a 31-a. Brugge e mare favorită, în ultimele meciuri a marcat mult și foarte mult. A fost 4-1 cu Antwerp și o victorie clară în deplasare la Seraing, scor 5-0. Ocupă locul secund în clasament, la șapte puncte de liderul Royale Union. Oostende nu mai are șanse să intre în primele opt echipe, dar nici nu tremură la retrogradare. Gazdele meciului de sâmbătă au marcat un singur gol în ultimele cinci etape. De „producția” de goluri se vor ocupa însă oaspeții. „Club Brugge marchează în ambele reprize” are cotă 2,04.

Getafe – Valencia / Gazdele, neînvinse în ultimele șase meciuri acasă

Getafe – Valencia e sâmbătă, de la ora 22:00, în etapa a 28-a din La Liga. Getafe e pe locul 15, la trei puncte de zona roșie. Getafe se prezintă bine la meciurile de acasă. E neînvinsă în ultimele cinci partide de pe teren propriu, având șase victorii și două remize. Printre învinsele sale s-a numărat și liderul Real Madrid, care a cedat cu 0-1 în primul meci din 2022. Aceasta ar putea reprezenta o problemă pentru Valencia, echipă care nu rupe gura târgului în deplasare. A pierdut în trei deplasări la rând în campionat, dar e drept că două dintre ele au fost la Madrid, cu Real și Atletico. A cedat însă surprinzător și pe terenul penultimei clasate, Alaves, dar ultima deplasare, pe 26 februarie, i-a adus în sfârșit o victorie externă, 1-0 la Mallorca. Teoretic, ținând cont de toate acestea, în Getafe – Valencia ar trebui să înscrie amândouă. „Ambele marchează” are cotă 1,96.

Biletul pe goluri (12.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate