Urmareste-ne

Ponturi Italia

Biletul pe goluri (13.01.2022). Două meciuri pentru aproape 260 de lei

Liverpool va încerca să dea lovitura pe Stamford Bridge și să revină pe locul al doilea
Liverpool va încerca să dea lovitura pe Anfield Road și să învingă pe Arsenal

Pentru biletul pe goluri din 13 ianuarie ne-am oprit pe Cupa Ligii Angliei și Cupa Italiei. În total două partide, care ne pot aduce un câștig de aproape 260 de lei. Pentru pariori, bani numai buni la început de an.

Napoli și Fiorentina, derby cu goluri

De la ora 19:00, Napoli și Fiorentina dau piept în optimile de finală ale Cupei Italiei. Se anunță o partidă captivantă, cu multe ocazii de gol, între două echipe care se concentrează mult pe atac. În Serie, în etapa trecută, formația viola a suferit o înfrângere grea și vine cu sete de revanșă pe Stadio Diego Armando Maradona. De partea cealaltă, napoletanii sunt o echipă redutabilă, cu o ofensivă remarcabilă. Se așteaptă cel puțin câte o reușită pentru Mertens și Vlahovic, starurile celor două echipe. “Ambele marchează” are cotă 1.64.

Liverpool și Arsenal, spectaculoase în Premier League

Livepool și Arsenal se înfruntă, joi, de la ora 21:45, pe Anfield Road, în prima manșă a Cupei Ligii Angliei. Cele două formații luptă pentru un loc în finală, cu Chelsea. Ambele echipe adoră jocul ofensiv, iar mărturie în acest sens este golaverajul din Premier League. Cu “cormoranii” pe teren s-au marcat, în 20 de etape, nu mai puțin de 70 de goluri, în timp ce meciurile “tunarilor” au produs “doar” 58 de reușite. Cu siguranță, meciul va fi unul spectaculos, în care cele două echipe vor înscrie. “Ambele marchează” are cotă 1.57.

Bilete câștigătoare