Urmareste-ne

BILETE PE GOLURI

Biletul pe goluri (14.01.2022). Facem bani în liga secundă din Germania

Pentru biletul pe goluri din 14 ianuarie, ne îndreptăm atenția spre liga secundă din Germania. Două meciuri sunt programate vineri seara în 2.Bundesliga. Meciuri în care anticipăm că toate echipele vor înscrie.

Dresda – Hamburger SV / Oaspeții, cea mai bună apărare din 2.Bundesliga

Hamburger SV este una dintre pretendentele la promovare, însă nu are o evoluție grozavă în deplasare. Are doar trei victorii externe în acest sezon și doar două meciuri în deplasare fără gol primit. În ultimele cinci meciuri de campiont, Hamburger SV a înregistrat trei victorii, o remiză și o înfrângere, primind numai trei goluri. Aflată momentan pe locul al treilea, cu 30 de puncte din 18 meciuri, Hamburger SV are cea mai bună apărare din 2.Bundesliga, cu 18 goluri primite. Este, totodată, echipa cu cele mai puține înfrângeri în acest sezon (două), dar e campioana remizelor, nu mai puțin de nouă meciuri (adică jumătate din total) încheindu-se la egalitate.

În meciurile de acasă, Dresda a adunat de două ori mai multe puncte decât în meciurile din deplasare. E pe locul 11, cu 22 de puncte. Ultimele întâlniri directe au fost GG. Pe 14 septembrie 2020, Dresda se impunea cu 4-1 în Cupa Germaniei. Pe 1 august 2021, în etapa a 2-a din actuala ediție de campionat, cele două echipe au remizat la Hamburg, scor 1-1.

Rostock – Hannover / Oaspeții vor răzbunare

În tur, Hansa Rostock se impunea la Hanovra cu 3-0. E evidentă dorința de răzbunare a celor de la Hannover 96, într-un meci între două vecine de clasament ce se anunță destul de echilibrat.

Hansa Rostock a luat gol în toate meciurile de acasă, iar acest aspect, coroborat cu dorința oaspeților de răzbunare, ne face să optăm pentru GG. Ambele echipe sunt în jumătatea inferioară a clasamentului, la egalitate de puncte, deasupra liniei de retrogradare. Rostock și Hannover 96 ocupă locurile 14 și 15, cu același număr de puncte, 20. La doar trei puncte de „zona minată”.

„Ambele înscriu” are cotă 1,70 în fiecare din cele două meciuri. Pe un bilet multiplu, dacă ambele meciuri se încheie GG, la o investiție de 100 de lei, se pot obține 289 lei.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare