Urmareste-ne

BILETE PE GOLURI

Biletul pe goluri (14.03.2022). Peste 250 de lei din două meciuri

Începutul de săptămână le surâde pariorilor. Două meciuri din Liga 1 și Serie A pot aduce un câștig de peste 250 de lei în prima zi din săptămână. Pe teren se marchează, pariorii încasează.

FC Botoșani țintește barajul de Conference League

FC Botoșani nu a mai reușit să se califice în play-off, așa cum se întâmpla în ultimele două sezoane. Echipa moldavă va continua sezonul în play-out, iar în prima etapă va da piept pe teren propriu cu Gaz Metan, echipă deja condamnată la retrogradare. Meciul este programat luni, de la ora 18:00. FC Botoșani începe play-out-ul de pe locul 10 (locul 4 din play-out), la egalitate de puncte cu liderul UTA. FC Botoșani vine după patru meciuri fără victorie, interval în care a bifat două remize și două înfrângeri. Ieșită din Top 6, FC Botoșani are totuși un obiectiv și în play-out, calificarea la barajul pentru Conference League. Cel mai probabil, Botoșani – Mediaș va fi un meci cu goluri. „Total goluri 3-5” are cotă 1,75.

Lazio – Venezia / Echipe cu obiective diferite

Programat luni, de la ora 21:45, meciul dintre Lazio și Venezia închide etapa a 29-a din Serie A. Se întâlnesc două echipe cu obiective diferite. Lazio e pe locul 7, la un singur punct de cupele europene. Venezia e pe locul 18, retrogradabil, la trei puncte de salvare. Dacă Lazio trage să prindă un loc de cupă europeană, variantele rămase pentru ea fiind Europa League sau Conference League, în schimb Venezia luptă să evite retrogradarea. E la trei puncte de locul izbăvitor, ocupat momentan de Cagliari, care are două meciuri în plus. Venezia va trebui să depună eforturi mari pentru a nu face cale-ntoarsă în Serie B după numai un sezon. Are o singură victorie în ultimele 14 etape.

Se deplasează acum pe terenul lui Lazio, o echipă care a oferit o situație interesantă în 2022. Din opt meciuri jucate în acest an în campionat a câștigat patru, toate cu același scor 3-0. Deci, când câștigă o face clar. Are acum în față un adversar accesibil și anticipăm un recital de goluri pe Olimpico. „Cel puțin trei goluri în meci” are cotă 1,58.

Biletul pe goluri (14.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate