Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Biletul pe goluri (15.03.2022). Bani pe jos! Din Championship!

Fulham, liderul din Championship

Pentru biletul pe goluri din 15 martie ne-am oprit pe două partide din Championship – Anglia. O cotă totală de 2.77 poate aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat, cu 150 de lei investiți. Spor la bani!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Meci strâns la Birmingham

În weekend, Birmingham City și Middlesbrough au avut rezultate identice, 0-0, cu Hull City, respectiv Millwall. Boro țintește un loc de play-off, în timp ce echipa antrenată de Lee Bowyer este ocupată cu evitarea zonei retrogradării. În tur, Birmingham City s-a impus, 2-0. Anticipăm o partidă strânsă, cu goluri puține. “Sub 2.5 goluri în meci” are cotă 1.80.

Goluri în WBA – Fulham

Fulham se va deplasa pe terenul lui West Bromwich Albion cu obiectivul clar să obțină victoria și să ajungă la 80 de puncte în clasament, deci mult mai aproape de promovare. Gazdele se află la șapte puncte distanță de play-off și nu are voie să piardă dacă vrea să lupte pentru accederea în Premier League. Ne așteptăm la un meci echilibrat, cu goluri. În tur, Fulham s-a impus, 3-0. 2-4 goluri în meci” are cotă 1.54.

Agenții autorizate