Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri (16.03.2022). Golurile multe sunt specialitatea noastră

Biletul pe goluri de miercuri vine din Premier League, unde vă propunem un pariu pentru partida dintre Arsenal și Liverpool, dar și pentru partida din Championship dintre Cardiff și Stoke City. 

Meci tare la mijloc de săptămână

Chiar dacă este miercuri, cel mai puternic campionat din lume ne delectează cu o partidă de top. Arsenal și Liverpool se vor duela pe Emirates, într-o restanță care contează pentru etapa cu numărul 27. „Tunarii” au o serie de 5 victorii la rând, care i-a adus până pe locul 4, cu mult mai puține partide disputate decât contracandidatele sale. Liverpool, de altfel, are o serie de 8 victorii consecuvite în Premier League, formă care a adus-o la numai 4 puncte de Manchester City, care are un meci în plus. După ce „cormoranii” au câștigat 2 dintre cele 3 partide oficiale disputate în acest sezon cu Arsenal, ne așteptăm ca partida de diseară să fie foarte disputată. Pronosticul nostru pentru acest meci este „Liverpool peste 1,5 goluri”, pentru cota 1.78.

Cardiff și Stoke își dispută cele 3 puncte

Cealaltă partidă de pe bilet, este duelul dintre Cardiff și Stoke City, care contează pentru etapă cu numărul 38 din Championship. Spectacolul nu a lipsit în partida tur, cele două formații terminând partida la egalitate, scor 3-3. Deoarece ambele echipe au rezultate oscilante și sunt foarte apropiate în clasament, rezultatul poate fi oricare. Astfel, vă propunem pronosticul „Peste 1,5 goluri”, pentru cota 1.47.

Biletul pe goluri (16.03.2022)

Biletul pe goluri (16.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate