Urmareste-ne

ALTELE

Biletul pe goluri (19.03.2022). Goluri multe și mulți bani la noi!

Freiburg are un parcurs de basm în acest sezon
Freiburg are un parcurs de basm în acest sezon

Biletul pe goluri de sâmbătă vine din Bundesliga, campionatul care are formații ce sunt adevărate mașinării de marcat goluri. Noi vom paria pe partidele dintre Greuther Fürth și Freiburg, dar și pe cea dintre Mainz și Arminia Bielefeld.

Freiburg este mare favorită

Deschidem biletul cu partida dintre Greuther Fürth și Freiburg, care contează pentru runda cu numărul 27 din Bundesliga. Gazdele, aflate pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 14 puncte câștigate până acum, sunt aproape retrogradate, șansele lor de salvare fiind minime. Înfrângerile la scor și spectaculoase sunt caracteristicile partidelor în care echipa din Fürth a fost implicată în acest sezon. În schimb, Freiburg se află pe locul 5, la egalitate de puncte cu locurile 4 și 6. Formația antrenată de Christian Streich, obișnuită cu lupta pentru salvarea de la retrogradare, se luptă cu echipele de top ale campionatului german pentru un loc de Champions League. Pariul nostru pentru acest meci este „Freiburg peste 1,5 goluri”, deoarece, așa cum am zis Greuther Fürth încasează multe goluri, foarte multe, iar Freiburg este o formație foarte ofensivă, care nu are limite.

 Mainz – Arminia Bielefeld – duel care anunță multe goluri

Continuăm cu cel de-al doilea meci de pe bilet, Mainz – Arminia Bielefeld, care se dispută în cadrul aceleiași runde. Cele două formații sunt despărțite de 9 puncte în clasament. Mainz se află pe 10, cu 34 de puncte câștigate, în timp ce Arminia este clasată pe 15, la doar 2 puncte de primul loc retrogradabil. Gazdele sunt ușor favorite, au câștigat și partida tur, scor 1-2, însă lucrurile pot sta altfel în partida de acasă, rezultatul putând fi oricare. Noi vă propunem un pariu pe goluri, „Peste 1,5 goluri”, pentru că ambele formații au, în medie, aproximativ peste 2 goluri în partidele în care au fost implicate în acest sezon, Mainz cu un golaveraj de 35 la 30, iar Arminia de 22 la 34.

 

Biletul pe goluri (19.03.2022)

Biletul pe goluri (19.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate