Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri (2.03.2022). Golurile – specialitatea noastră

Olympiakos

Specialiștii Betmag vă propun un bilet pe goluri bombă, cu 2 meciuri și un câștig de aproximativ 400 de lei. Bundesliga din Austria și Super Liga Greciei ne aduc astăzi partidele câștigătoare! 

Salzburg – misiune ușoară contra lui LASK

Deschidem biletul cu partida dintre LASK Linz și RB Salzburg, în cadrul etapei cu numărul 21 din Bundesliga Austriei. Salzburg pare să defileze în campionat, cu un avans enorm, de 15 puncte față de locul 2, ocupat de Sturm Graz, în timp ce LASK se luptă pentru un loc de play-off. Echipa din Linz are 24 de puncte câștigate în 20 de meciuri, aflându-se la 4 puncte de locul 6, care le-ar asigura prezența în play-off. LASK nu a mai câștigat de 2 ani contra lui RB Salzburg, victoria fiind, foarte probabil, a oaspeților. Noi avem un pariu interesant pentru voi, bazat pe statisticile celor de la Salzburg, care au marcat cel puțin 2 goluri împotriva adversarei de azi în 13 din ultimele 15 partide directe, dominând clar în ultimii ani. Adăugăm pe bilet pronosticul „Salzburg peste 1,5 goluri”.

Olympiakos – fără adversar în campionat

Continuăm biletul cu cel de-al doilea eveniment de pe acesta, partida dintre Olympiakos și Asteras Tripolis, care este o restanță pentru etapa cu numărul 17. Gazdele domină în campionat, având 19 victorii și 5 egaluri până acum, cu un avans considerabil de 13 puncte față de cei de la PAOK. Asteras se află pe primul loc de play-off, iar misiunea lor de a terminat în top 6 sezonul regulat ar fi ușurată dacă ar obține un rezultat bun diseară. Totuși, cei de la Olympiakos au prima șansă. Noi vom adăuga pe bilet pronosticul „Gazdele 1-3 goluri”, deoarece gazdele au înscris în 20 din cele 24 de partide măcar o dată.

Biletul pe goluri (2.03.2022)

Biletul pe goluri (2.03.2022)

Mult succes!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate