Urmareste-ne

BILETE PE GOLURI

Biletul pe goluri (20.03.2022). Oaspeții marchează, pariorii încasează

Serie A și Bundesliga se regăsesc pe biletul pe goluri propus de Betmag pentru duminică, 20 martie. Am ales două meciuri, în care vom miza pe oaspeți. Pentru un câștig posibil care se apropie de 300 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Borussia Dortmund poate înscrie minim două goluri la Koln

Koln și Borussia Dortmund încheie duminică, de la ora 20:30, etapa a 27-a din Bundesliga. Aflate pe locul 7, în afara cupelor europene, gazdele vin după victoria din derby-ul cu Bayer Leverkusen, scor 1-0. Aflată la cinci lungimi în spatele lui Hoffenheim, FC Koln trage speranțe că va prinde in extremis biletele pentru eurocupe. De partea cealaltă, Borussia Dortmund e pe poziția secundă și s-a apropiat amenințător de liderul Bayern Munchen. Distanța dintre cele două echipe e de doar patru puncte în acest moment, după ce bavarezii au mai „șchiopătat” pe ici, pe colo. Așa că Borussia îndrăznește din nou să spere la titlu. Ultimele nouă directe disputate la Koln au avut 36 de goluri, fiecare echipă marcând cel puțin o dată. Dortmund are al doilea cel mai bun atac din Bundesliga și cu siguranță va marca la Koln. „Peste 1,5 goluri Borussia” are cotă 1,69.

Mizăm pe oaspeți și în Bologna – Atalanta

Trecem în Italia, de unde am ales meciul care încheie etapa a 30-a din Serie A. Duminică, de la ora 21:45, Bologna primește vizita Atalantei. Gazdele sunt pe locul 12, la 11 puncte de zona roșie, și vin după o serie slabă, cu două eșecuri și două remize în ultimele cinci etape. De partea cealaltă, Atalanta nu a avut un 2022 prea grozav. Doar două victorii în Serie A, cu Udinese și Sampdoria, în rest patru remize și trei înfrângeri. Acum e pe 7, în afara locurilor de cupe europene, dar poate ajunge din nou acolo. Ultimele două deplasări în Serie A i-au adus singurele eșecuri în deplasare în acest sezon, la Fiorentina și Roma. Nu a dat prea multe goluri în ultimele meciuri, ar cam fi cazul să dea minim două. „Peste 1,5 goluri Atalanta” are cotă 1,77.

Biletul pe goluri (20.03.2022)

Agenții autorizate