Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri (22.03.2022). Spectacol și goluri multe în Liga Campionilor

Alexia Putellas, Balonul de Aur al Barcelonei

Biletul pe goluri de marți vine din Liga Campionilor la fotbal feminin, acolo unde vom paria pe partidele din cadrul sferturilor de finală ale competiției. 

Confruntare de foc între Bayern și PSG

Primul meci de pe bilet este Bayern versus PSG, care se va disputa pe Allianz Arena din München, la ora 19:45, ora României. Cele două formații s-au întâlnit ultima oară într-o partidă oficială în 2017, tot în sferturile de finală, atunci când jucătoarele pariziene s-au calificat mai departe în detrimentul bavarezelor, care au câștigat partida tur, scor 1-0, iar PSG a zdrobit-o pe Bayern acasă, în retur, scor 4-0. Pronosticul nostru este „Peste 2,5 goluri”, chiar dacă sunt 2 formații foarte apropiate valoric, acestea au o forță ofensivă impresionantă și pot marca mult, foarte mult.

El Clasico în sferturile Ligii

Celălalt eveniment de pe biletul nostru este tot o partidă din cadrul sferturilor de finală, cea dintre Real Madrid și Barcelona. Formația catalană a câștigat grupa sa fără mari probleme, cu 18 puncte și un golaveraj monstruos de 24 la 1, iar în Primera Division au 24 de victorii în 24 de meciuri disputate. Real Madrid s-a calificat de pe locul 2 în grupa sa, cu 12 puncte obținute în partidele disputate. Pariul nostru este „Peste 2,5 goluri”, deoarece Barcelona are un atac letal, iar întâlnirile dintre cele două formații au generat întotdeauna multe goluri.

Biletul pe goluri (22.03.2022)

Biletul pe goluri (22.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate